Životopis

21. november 2010 at 9:50 | Pajusa |  Životopis

Meno: Selena Marie Gomez
Dátum narodenia: 22. júla 1992
Znamenie: Rak
Miesto narodenia: New York City
Miesto kde vyrastala: Grand Prairie, Texas
Rodičia: mama Mandy Teefy, nevlastný otec Brian

Zaujímavosti:
• Selena sa narodila keď jej mama mala 16 rokov!
• Už ako malá začala pracovať pre Disney show Barney & Friends kde stretla Demi
Lovato!
• Jej najlepšia kamarátka bola dlho Demi, no teraz je to Taylor Swift!
• Je populárna vďaka úlohe Alex Russo vo "Wizards Of Waverly Place" kde hrá od
roku 2007!
• Účinkovala aj v disney seriáloch "The Suite Life Zac and Cody" a "Hannah Montana!"
• Zaujímavovým rokom pre ňu bol rok 2008, kedy si zahrala v klipe Jonas Brothers
"Burnin'up!"
• Taktiež natočila úspešný hudobno-tanečný film "Another Cinderella Story!"
• Na ľavej ruke nosí prsteň čistoty s nápisom "Pravá láska počká!"
• Miley Cyrus o nej a Nickovi Jonasovi napísala pieseň "7 Things!"
• Hovorí sa, že Selena a Miley sa nemajú radi ale skutočnosť je iná!
• 29. septembra 2009 vydala svoj debutový album "Kiss & Tell!"
• 3. septembra 2010 vydala svoj druhý debutový album "A Year Without Rain!"
• V roku 2008 podpísala nahrávaciu zmluvu s Hollywood Records a nahrala pieseň k
soundtracku "Tinker Bell!"
• Jej matka bola divadelná herečka italského pôvodu!
• Otec, Ricardo Gomez pochádza z Mexika!

Filmografie:
2003 - názov: Spy Kids 3-D: Game Over
rola: dievča vo vodnom parku (miniatúrna rola)

2003 - názov: Walker, Texas Ranger: Trial by Fire
rola: Julie (miniatúrna rola)

2006 - názov: Brian Zapped
rola: Emily Grace Garcia

2008 - názov: Horton
rola: Starostova dcéra (dabing)

2008 - názov: A zase jedna popoluška
rola: Mary Santiago

2009 - názov: Program na ochranu princezien
rola: Carten Mason

2009 - názov: Kúzelníci z Waverly: Film
rola: Alex Russo

2010 - názov: Ramona & Beezus
rola: Beatrice "Beezus" Quimby (hlavná rola)

A mnoho iných :)

 

1 person judged this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 
© Copyright 2010-2011 by Daily-SGomez.blog.cz


TOPlist